Berghuizen verliest op het nippertje

Beuningen J – Noord Berghuizen J          2 -1

Vandaag mochten beide koplopers het tegen elkaar opnemen. Beuningen J ontving Noord Berghuizen bij hun op de baan.
Direct vanaf het begin van de wedstrijd was het duidelijk dat beide teams aan elkaar gewaagd waren.
Toch nam Beuningen een lichte voorsprong. Gedurende de eerste ronde had Beuningen een paar mindere schoten waardoor NB terug kon komen.
Uiteindelijk won Noord de eerste ronde met enkele meters verschil.

De tweede ronde ging lang gelijk op. Beuningen had de kloten wat beter weg als in de eerste ronde. In het tweede gedeelte liet Noord enkele steekjes vallen waardoor Beuningen een voorsprong kon nemen. Deze voorsprong werd goed vastgehouden. En zo trokken ze de stand weer gelijk.

In de derde ronde werd er door beide partijen super gegooid. Het was stuivertje wisselen met wie er voor lag.
Geen van beide partijen gaf ook maar een duimbreedte toe. Daarom moest het laatste schot de beslissing brengen. Bij het laatste schot had Noord een kleine voorsprong van ongeveer 5 meter. Het laatste schot van Beuningen was lang schot. Hier moest noord met ongeveer 5 meter verschil het antwoord schuldig op blijven.

Al met al een zeer spannende wedstrijd. En zo hoort het ook te zijn. Waarin de uitslag ook zomaar de andere kant op had kunnen vallen.
We hebben genoten van de prestaties van deze beide teams.
Op naar de volgende wedstrijd.