Jeugd gezocht 
Klootschieten een suffe sport? Helemaal niet!!! Het is een explosieve sport voor jong en oud.
 

Gratis

Bij kv Noord Berghuizen zoeken we enthousiaste jongens en meisjes die graag willen sporten. Het is tot je 18e GRATIS. Het enige wat je nodig hebt is sportkleding, voetbalschoenen en een kloot.

 

Combineren met andere sporten

De competitiewedstrijden zijn op zondagochtend en beginnen rond 10:00 uur. De trainingen zijn op de woensdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur. Je kunt klootschieten dus heel goed combineren met andere sporten.

 

Nationale Kampioenschappen

Elk jaar na de competitie zijn er ook nationale kampioenschappen. Hiervoor worden selectiewedstrijden gehouden op drie onderdelen (veld, straat en zetten). Wie weet kun jij je kwalificeren en mag je meedoen aan de Nederlandse Kampioenschappen klootschieten.

 

Europese Kampioenschappen

Als dan blijkt dat je echt heel goed bent kun je je ook nog proberen te kwalificeren voor de Nederlandse Kernploeg. Dit is het Nederlands voetbalelftal onder het klootschieten. Als je in de kernploeg zit, mag je meedoen aan de Europese kampioenschappen. Deze wordt om de vier jaar gehouden.

 

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig en wil je een keertje komen kijken, wil je een keertje meetrainen, of wil je misschien al wel lid worden? Stuur dan even een mailtje naar:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.