NB uitgeschakeld om de Cup

Noord Berghuizen(NB) lootte weer eens in de eerste ronde om de Cup tegen Ons Streven (OS) Tilligte.

Vorige week op de Paolmos baan had NB weinig in de melk te brokkelen.
De thuisploeg was oppermachtig en won deze wedstrijd met groot gemak.

Vandaag op de Leeuw’n koel beloofde het een spannendere strijd te worden.
NB begon de wedstrijd goed en had na de eerste 8 schoten een voorsprong te pakken van zo’n 40 meter.
De 8 daarop volgende schoten werd er door beide ploegen goed gegooid. OS wist elk schot echter een klein stukje terug te pakken.
En na 16 schoten was de stand nagenoeg gelijk.

Tijdens de laatste 8 schoten bleven beide teams dicht bij elkaar. Tot NB een misser produceerde in de bocht, achter op de baan.
Met daarna nog drie schoten te gaan was de achterstand te groot. NB probeerde nog met een alles of niets poging terug te komen
maar dit bleek een onmogelijke oplossing. OS wint daarmee de eerst ronde om de Cup en bekert verder.