De Leeuwn Koel

Noord Berghuizen wint van Java

Noord Berghuizen wint van Java 3-0

Eindelijk begon dan ook voor de senioren vandaag weer de competitie.
Na een droge en hete zomer, die nog steeds niet voorbij lijkt te zijn, kwam op de Leeuwnkoel Java op bezoek bij Noord Berghuizen.

Beide teams gingen gelijk goed van start. Er werden lange schoten afgewisseld met enkele mindere schoten. Over het algemeen was de wedstrijd van een goed niveau. Java wist gaandeweg de eerste helft een kleine voorsprong op te bouwen. Maar het was uiteindelijk toch NB die het eerste punt naar zich toe wist te trekken.De tweede en derde helft gaven nagenoeg hetzelfde wedstrijdbeeld. De teams waren redelijk aan elkaar gewaagd. Toch was het NB die als sterkste uit de bus kwam.