PK/NK Selectie straat wedstrijd

Dit weekend stond geheel in het teken van de PK/NK selectie wedstrijden voor de senioren, waarbij vrijdag de aftrap van de straat wedstrijd is begonnen en zondag de onderdelen veld en zetten werden afgewerkt.

Na jaren te hebben geschoten op de Ledeboerweg en Noordergrensweg heeft Noord Berghuizen het stokje overgenomen van Ons Genoegen met het straat parcours op de Ootmarsumsedijk. Om 17:30 uur werden de eerste schoten gelost en het bleek al snel dat de straat verrassingen in petto had, sommige minder schoten werden afgewisseld met zeer lange schoten soms gebruikmakend van het hoge gras in de berm. Er werd direct gespeculeerd hoeveel schoten heeft men nodig voor de 1000 meter 8 or 9?. Het was uiteindelijk Bas Senger die met 7 schoten en 216.10 meter iedereen ver vooruit was en hij mocht de trofee als KTO straat kampioen in ontvangst nemen.

In Categorie 9 was het Frans Bruns (VZ) die met
10 schoten en 80,10 m zijn concurrenten Herman Hemme (NB) en
Joop Platvoet (KvKV) met ongeveer 40 meter achter zich liet.

Frans Bruns, winaar categorie 9

Het waren Martin Velthuis (NB), Hans Nijland (KvKV) en Wim Leussink (BE) die met een verschil van 2,40 meter en 13,75 meter
respectievelijk de plaatsen 1, 2 en 3 in beslag namen in categorie 8

Martin Velthuis en Wim Leusink (nummers 1 en 3 cat. 8)

Henri Greven (NG) was in categorie 7 de winnaar.
Met 9 schoten en 76,15 meter bleef hij Eddy Engelbertink (RO) en
Ronnie Beuvink (VZ) enkele meters voor.

Henri Greven en Eddy Engelbertink Winnaar en nummer 2 in categorie 7

Patrick Meijer (BE) was in categorie 6 de enige die
in 8 schoten over de finish ging. Gevolgd door Maarten van Es (NB)
en René oude Griep (NG)