Stem op Patric voor Clubheld 2018 !!!

Vanaf 6 november kan heel Nederland stemmen op genomineerde clubhelden. Ook jij!
Vergeet dus niet ook nog een stem uit te brengen op jouw clubheld Patric Kristen – kv Noord Berghuizen – Oldenzaal. En wil je dat jouw clubheld wint? Roep dan al je vrienden, clubleden en familie op ook te stemmen. Want hoe meer stemmen jouw clubheld krijgt, hoe groter die kans op €10.000 voor de club. Stemmen is geheel gratis! Stemmen kan tot en met 30 november 2018, 12.00 uur.

Als je meer wilt weten over deze actie kijk dan even hier

Stemmers maken kans op het winnen van een prachtige voetbalreis voor 2 personen naar de Premier League wedstrijd Liverpool – Chelsea, datum: 13-15 april 2019, aangeboden door Voetbalreizen.com. Deze prijs wordt verloot onder de stemmers.
Voorwaarden voor deze reis: één van de twee personen moet minimaal 21 jaar zijn.