Noord terug op het hoogste niveau

NB – SV 1-2

Vandaag maakte het eerste team van Noord Berghuizen haar rentree in de Ereklasse.

Op de Leeuw’nkoel ontvingen ze ‘de gele trein’ (kv Steeds Vooruit). Beide teams begonnen goed aan de wedstrijd. Over het vervolg van de eerste ronde kunnen we zeggen dat deze spannend was. Het was continue stuivertje wisselen. Uiteindelijk was het SV die toch net aan het langste eind trok.

De tweede ronde ging gelijk op. Het niveau van de worpen werd wat beter. NB bood goed tegenstand. Het gooide een degelijke ronde. SV had deze ronde toch het nakijken door een wat minder schot. NB pakte het tweede punt.

De derde ronde was praktisch een kopie van de tweede ronde. Beide teams presteerden nog weer wat beter als dat ze in de tweede ronde deden. Het enige verschil was alleen dat SV nu als winnaar uit de ronde kwam. Al met al een leuke, spannende wedstrijd.