Noord verliest onnodig van de Brink

Op deze prachtige zondagochtend werd de op voorhand spannende wedstrijd tussen NB en DB gespeeld. De wedstrijd werd geopend door een zeer matig schot van NB waarna DB de voorsprong nam. Dit werd echter snel minder na een matig tweede schot aan de kant van DB, maar zij gaven de gehele ronde de voorsprong niet meer uit handen. De tweede ronde werd opnieuw slecht begonnen aan de kant van NB. Deze achterstand werd snel ingelopen, maar na een tikje van een iet wat vroeg opgetogen kerstboom bouwde DB opnieuw de voorsprong uit. Ook deze achterstand werd weer ingelopen maar NB kwam uiteindelijk 1m tekort. De derde ronde was iets beter van beide kanten. Ook deze ronde was niet om over naar huis te schrijven maar goed. Bijna de hele ronde was de voorsprong voor NB en zij hebben dit punt uiteindelijk ook in Oldenzaal gehouden.