De Leeuwn Koel

Winst voor Noord

Kv noord berghuizen 1 – kv Nooit Gedacht 2 – 1

Op deze regenachtige zondagochtend werd in herfstsferen de derde wedstrijd van dit seizoen verschoten op de (ondanks de mollengangen) goed bespeelbare Leeuw’n koel.

Eerste ronde begonnen beide teams goed. Het ging gelijk op. Door een misser achter op de baan van NB, kwam NG 40 meter voor. Door constant schieten won NG deze eerste ronde met 30 meter.

Tweede ronde begonnen beide teams ook weer goed. Door een paar mindere schoten van NB kwam NG 30 meter voor. Dit wisten ze een hele tijd vast te houden. Toch moest NG deze voorsprong door een misser voor op de baan weggeven Het verschil was nu 2 meter in het voordeel van NB. Deze voorsprong werd door NB uitgebreid in de laatste paar schoten. Het tweede punt ging uiteindelijk met ongeveer 15 meter verschil naar NB.

Beide teams begonnen wederom goed. Ook in deze derde ronde. Het niveau werd in deze ronde doorgezet, maar ook wel afgewisseld met een paar mindere schoten. Het schot achter op de baan op de bult maakte het verschil in deze ronde. Hierdoor pakte NB een voorsprong van 30 meter. Met deze voorsprong werd de rest van de wedstrijd gecontroleerd uitgegooid. NG deed nog wel haar uiterste best om de achterstand weg te werken. Dit lukte deels, maar niet genoeg.