Ga naar de inhoud
Home » Competitie hervat

Competitie hervat

Voor het eerst in bijna 2 maanden kon er weer geschoten worden.

In klasse 1 was het Vooruitzicht die Noord Berghuizen trof op een gehavende Hollinkbaan. In de 1e ronde was Vooruitzicht beter bij de les en liep gestaag weg van Noord Berghuizen, mede dankzij meerdere mindere schoten van de tegenstander. Zodoende pakte Vooruitzicht zonder enige problemen het 1e punt. De 2e ronde was nagenoeg een kopie van de 1e; Vooruitzicht gooide stabiel en Noord Berghuizen was niet in topvorm. Hierin kwam tevens ook naar voren dat Vooruitzicht beter uit de winterdip is gekomen. De 3e ronde was het spannendst. Noord Berghuizen kon goed aanhaken en zo bleven de verschillen minimaal. Uiteindelijk moest Noord Berghuizen toch hun meerdere erkennen aan Vooruitzicht. Zij pakten de draad weer op en liepen langzamerhand weer wat uit om zo ook het 3e punt in de wacht te slepen. Vooruitzicht 3 – 0 Noord Berghuizen.

Foto Kees Tetteroo

In de tweede klasse was het het tweede team van KV Noord Berghuizen dat thuis mocht aantreden tegen de koploper Oud Ootmarsum.
De eerste ronde gingen beide teams gelijk op. Noord pakte een lichte voorsprong. Toch was het OO die aan het eind van de eerste ronde de achterstand nog wist om te buigen naar een winstpunt voor de bezoekers. De tweede ronde was het Noord die het betere van het spel had. Wederom pakte de thuisploeg een voorsprong. Deze keer wisten ze deze wel vast te houden en het tweede punt veilig te stellen. Stand 1-1. De laatste ronde had het thuisteam het kruit verschoten. OO pakte de winst. Einduitslag 1-2.