Ga naar de inhoud
Home » NB2 wint topper der onderste regionen

NB2 wint topper der onderste regionen

Noord Berghuizen 2 – Ons Streven 2 3 – 0

De twee hekkensluiters tegen elkaar. De topper van de onderste regionen. Beide teams gingen voortvarend van start, en hielden elkaar tot halverwege de eerste ronde goed in evenwicht. Vanaf dat moment zette Noord eventjes een tandje bij en pakte een lichte voorsprong. OS had hier geen passend antwoord op en moest aanzien hoe Noord het eerste punt redelijk eenvoudig binnen wist te halen. De tweede ronde dreigde dezelfde kant op te gaan. Tot de veteraan uit het team van Noord achter op de baan in de bocht een misser produceerde. Ineens lag OS flink wat meters voor. Zaak was aan hen om deze voorsprong tot het eind van de ronde vast te houden. Hierin wisten de bezoekers niet te slagen. Noord lag na het laatste schot net aan 4 meter verder dan de bezoekers. Maar omdat de afzet van het laatste schot in de stok was, was het uiteindelijke verschil niet meer dan 2 meter. Het bleek dat de bezoekers het kruit hadden verschoten en in de derde ronde was het dan ook geen enkel probleem voor Noord om ook het derde punt binnen te halen.